Proclaimer

Dit is een officiële website van gemeente Lansingerland.

Van de informatie mag u het volgende verwachten:

  • de informatie is correct en actueel;
  • de informatie is leesbaar en begrijpelijk;
  • de informatie voldoet aan de webrichtlijnen van de rijksoverheid.

Privacy
De gemeente Lansingerland hecht waarde aan de bescherming van uw privacy. Persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website gebruiken wij alleen om de site te verbeteren en voor bezoekersstatistieken. Wij gebruiken deze gegevens nooit om individuele personen te identificeren. De naam-, adres- en woonplaatsgegevens die u doorgeeft via onze website en/of per e-mail gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor u deze gegevens doorgeeft.

Copyright
Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. Voor commercieel gebruik van gemeentelijke informatie op www.lansingerlandhuurtin.nl, zoals geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s, kan de gemeente zich beroepen op het auteursrecht. Wilt u hiervan toch gebruik maken? Stuur dan een email naar communicatie@lansingerland.nl.

Links
Op www.lansingerlandhuurtin.nl komt u diverse links tegen die verwijzen naar andere websites. De gemeente Lansingerland biedt dit aan als dienstverlening. U verlaat daarbij de website www.lansingerlandhuurtin.nl en de bepalingen van de betreffende website waar u naar toe gaat zijn vervolgens van toepassing.

   MARJOLEIN TEUNISSEN, AFDELINGSHOOFD VERGUNNINGVERLENING & HANDHAVING