Het DNA van Lansingerland

De gemeente Lansingerland is dynamisch. Als sterke groeigemeente in het gebied tussen Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer staan we voor een bijzondere uitdaging. In de komende jaren worden duizenden nieuwe woningen gebouwd tussen het water en groen, waaronder een 70 hectare groot park. Als Greenport is Lansingerland hét kenniscentrum voor hightech agrobusiness. En ruim 260 hectaren zijn gereserveerd voor innovatieve en recreatieve bedrijven. Al deze ontwikkelingen bepalen het DNA van Lansingerland. Een toplocatie waar inwoners een topkwaliteit dienstverlening verwachten. Hiervoor zoeken wij energieke m/v die ‘out of the box’ denken en houden van verandering en ontwikkeling.

Onze visie en waarden

Als jonge gemeente hebben we na de fusie veel tijd gestoken in het ontwikkelen van een visie. Centraal staat daarin onze visie op dienstverlening. De gemeente stelt alle gebruikers van haar dienstverlening centraal. Dat betekent goede bereikbaarheid, kanaalonafhankelijkheid, afspraken nakomen en een kwalitatief goed niveau.

In onze beleidsdoelen richten we ons op thema’s als Parkstad, Greenport, Vrijetijdsgemeente en maatschappelijke samenhang. Gemeenschapszin, ondernemerschap en duurzaamheid bepalen daarbij onze identiteit.

Met elkaar willen we een aantrekkelijke mix van kwaliteiten hebben: daadkrachtig, zelfverzekerd en opererend vanuit eigen visie op de toekomst. De gemeente als organisatie sluit daarbij aan. We zijn flexibel, presterend, regisserend en integraal werkend.

Contactinformatie

Gemeentehuis
Tobias Asserlaan 1, 2662 SB Bergschenhoek

Postadres
Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs

www.lansingerland.nl

   RUUD DE PREZ, AFDELINGSHOOFD BEHEER & ONDERHOUD